Crossover is een bijzonder professionele band die zich op verschillende fronten onderscheidt van andere bands. De formatie van Crossover wordt bepaald door de klant.

De band kan naar gelang uitgebreid worden met een drummer, gitarist, saxofonist of 1 of meer extra zangeressen. Door de jaren heen heeft Crossover met diverse professionele muzikanten het podium gedeeld en hebben een scala van beroepsmuzikanten met de juiste instelling bereid gevonden graag inzetbaar te zijn en deel uit te willen maken van de Crossover band indien de klant een grotere formatie wenst.

duo_klDe kern van Crossover bestaat uit Edward Sahupala (Zanger,Gitarist en Toetsenman) en Carmen Kuhnen (Zangeres)

Edward Sahupala

Edward Sahupala heeft zijn voetsporen in de muziek ruimschoots verdiend. Jarenlang heeft hij met veel plezier als bassist/zanger in het buitenland getoerd. Tevens heeft hij grote Nederlandse artiesten als Lee Towers, Andy Tielman en Rene Froger begeleid. Ook speelde hij in de begeleidingsband “Down Town” van de Playbackshow.

Door zijn positieve instelling, ervaring en groot organisatorisch vermogen weet hij iedere avond tot een succes te brengen. Ook wanneer er iets in de totale organisatie mis gaat, is hij bereid mee te denken, initiatief te tonen en kan ervoor zorgen dat de avond muzikaal verder vlekkeloos verloopt.

Carmen Kühnen

Carmen Kühnen heeft door de jaren heen in diverse orkesten gezongen en is uitgegroeid tot een geraffineerde allround zangeres die het publiek moeiteloos weet te entertainen.

De klanken van hun stemmen smelten perfect samen en stelt hun hierdoor in staat de meest uiteenlopende nummers te brengen. Zij beschikken dan ook over een zeer breed repertoire dat uiteenloopt van dansbare nummers uit de Top-40, swingende Zuid-Amerikaanse samba’s, Nederlandstalige krakers tot Country of Rock & Roll. Door dit breed schalig repertoire weten zij gemakkelijk in te spelen op de wensen van het publiek. Themafeesten is Crossover niet vreemd of het nu gaat om de jaren 60, rock ’n roll, 70 & 80ties. In aangepaste kleding zullen zij met u door te tijd reizen.

Ook als achtergrondformatie voor diners of soortgelijke gelegenheden hebben zij zich iedere keer weer opnieuw bewezen. Hun stralend enthousiasme en zeer professionele werkwijze zal iedere avond voor jong en oud doen slagen.

Uiteraard is Crossover ook te boeken voor een accoustische set. Tijdens uw huwelijksceremonie zullen zij de meest romantische nummers ten gehore brengen met gitaar en zang om uw huwelijksceremonie nog specialer en persoonlijker te maken.

Sinds oktober 2006 heeft Crossover een bedrijf achter zich staan, “Crossover Unlimited”. Klik op Crossover Unlimited en zie welke mogelijkheden het bedrijf u nog meer kunt bieden.